Admin

Aturat el desnonament de la Rosa

Pel dia d’avui s’havia convocat aquesta concentració en suport del desnonament de la Sra. Talón pel procediment civil encetat arrela de la seva exigència al propietari per a que realitzés les obres de manteniment de la finca i que ha acabat amb la seva resolució del contracte i amb la obligació de pagar les costes del judici al propietari.

A dia d’ahir es va demanar la suspensió de l’execució per prejudicialitat penal, al posar en coneixement del jutjat civil de primera instància numero 42 de Barcelona, el fet de que en la via penal, la fase d’instrucció encetada arrela de la querella formulada per la Sra. Talón en contra del propietari, per mobbing immobiliari, ha finalitzat i que el Ministeri Fiscal sol·licita la condemna del propietari per un delicte de coaccions continuat, a la pena de tres anys de presó. La acusació particular de la Sra. Talón aquesta setmana formularà el seu escrit d’acusació.

Amb aquest escrit sol·licitant la suspensió, es pretén que el Jutjat civil no executi una sentència injusta i obtinguda amb frau de llei per part del propietari que ha deixat podrir la finca per acabar obtenint la resolució del contacte d’arrendament de la Sra. Talón.

A dia d’avui hem tingut coneixement de que el Jutjat civil ha ajornat el desnonament, almenys fins que el propietari i el Ministeri Fiscal opinin sobre la petició de suspensió. Estem a la espera de saber fins quan i en quins termes s’acorda aquesta suspensió.

Volem agrair el suport rebut per totes les persones, col·lectius i organitzacions que han prestat i segueixen prestant el seu suport a la Sra. Talón i ens felicitem de que la resposta col·lectiva ens han hagi permès de fer front a aquesta clamant injustícia. Volem ressaltar que aquest tan sols és un cas, encara que emblemàtic, de la tragèdia que moltes persones viuen en aïllament. Esperem que la difusió d’aquest cas serveixi per animar a les afectades per l’assetjament immobiliari per a que s’organitzin en la defensa dels seus drets


l'assemblea contra la violència immobiliària

ver video aqui http://www.tvclot.com/continuidad.php?Id=911637
el pais aqui http://www.elpais.com/articulo/espana/He/ganado/batallita/elpepuesp/20090421elpepunac_4/Tes