Admin

ocupació del districte en protesta pel seu rol amb el cas de la Rosa

quest matí del dimarts 31 de març a les 11h una trentena de persones han ocupat el districte de Sant Martí per denunciar el paper de l'ajuntament en el cas de la Rosa Talón. Aquesta veïna del Clot-Camp de l'Arpa porta 20 anys lluitant contra l'assetjament immobiliari. I ara s'enfronta a un desnonament el dia 21 d'abril.

Es per això que avui ens hem trobat i hem decidit denunciar la passivitat còmplice del districte de Sant Martí. S'ha penjat una pancarta Davant de l'actitud còmplice del districte, Aturem els desnonaments a dins de l'ajuntament, i hem repartit octavetes , cartells. Durant 45 minuts hem estat allà dins cantant lema com Cap veïna fora del barri, Polítics mentiders no serviu per res o Oh no mobbing no mobbing no... Mentre que altra gent repartia begudes calentes o recollia signatures per aturar el desnonament de la Rosa.

A les 12:30h han arribat varis agents de la Guàrdia Urbana i ens han tallat el pas al despatx del Regidor, Narvaez. Després de llegir el comunicat ens han empentat per la força a fora de l'edifici a on ens hem quedat una estona denunciant la complicitat de l'ajuntament amb l'especulació urbanística.

291,16 KB
358,01 KB
873,58 KB
282,78 KB